- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
e-biza
őstag
ok megirom a választ: nálam szintén ez a helyzet. olyan a játék néha,mint ha slow motion lenne egy picit. nem akad, nem special kardozástol slowmotion és nem is force speed miatt. egyszerüen csak úgy lelassulgat.
miért csak a jo oldalon lehet folytatni? a rossz oldalú folytatás sokkal jobb :) mármint ott láttátok a végét ugye? oda jobban passzol a folytatás mint jo oldaon: újabb emberek ellen harolsz. mig rossz oldalon luke-ékat kell legyöznöd :) -
e-biza
őstag
végigvittem 45.23-as driverrel textura hibáva. emlékeztek arra az újfajta védelmre,hogy ha másolják a gamét akkor egy idö után egyre sz@rabb lesz? :D lehet ez jött el ide is. ami a mozgást illeti nekem tetszik, de mintha le lenne lassulva, és azért egy gf4 ti 4200 + 2000xp + 512 ram alatt nem kellene megizzadnia a q3 enginenek. valamit nagoyn elcsesztek szerintem. juteszembe megcsináltam mind2 verzioban a játékot, de mi lesz a jedi knight academy folytatásban? ha rosszként fejezed be...illetve ha joként. lesz külön külön játék? mert a kettö egy játékban a minöség rovására megy szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest