Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
válasz
Panther-D #4922 üzenetére
Egy ötlet:
miután a motor darabolja a bekezdéseket, gondolom utána jön hogy rákeres a nyitótag-zárótag mintákra, ebből adódik a probléma.Mi lenne, ha talál nyitótag-et, de nincs záró, akkor a jelenlegi megoldás (bennehagyja, csúnya) helyett a bekezdés végéig érvényessé tenné a formázást?
Ugyanígy, ha a bekezdésben talál egy zárótag-et, akkor a bekezdés eleje és a zárótag közötti részt formázná.
Ezt még azzal lehet fokozni, hogy ha nincs lezárva egy formázás a bekezdésen belül, akkor amellett, hogy pl. a bekezdés végére "odaképzel" egy zárótag-et, a következő bekezdés elejére betesz egy nyitót, és ezt addig folytatja, amíg nem talál zárót valamelyik bekezdésben...
Lehet hogy kissé komplikált megoldás, de el lehetne kerülni a csúnya [off] és hasonló szövegeket, a userek örülnének hogy működik, és a (szerintem amúgy tök profi) bekezdés-kezelést nem kell piszkálni hozzá.
-
DigitXT
nagyúr
válasz
Panther-D #4922 üzenetére
hogy mi a bajod
Hehe, félreértés, én csak segíteni próbálok (saját HSZ-ben eddig egyszer találkoztam ezzel a "buggal", akkor is megoldottam magamtól, nem véletlen van a szerkesztései idő). Az más kérdés, hogy hébehóba látni kalimpáló OFF-okat elszórva, viszont ebből látszik, hogy a felhasználónak ez a formázás dolog nem mindig megy.
csak azt nem tudom mi lenne rá a megoldás...
Igen, ezt alapból értem, ld. az előző HSZ-em, ahol azért nem egészen az lett a végeredmény, mint amire számítottam (nagyobb lett a sorköz, mint a normális).Nyilván azt én is meg tudom mondani hogy mit kéne másnak megoldani...
Már ne hari, de nem azért van ez a topik, hogy javítsuk a PH-t?A hogyanok meg már tényleg nem az egyszeri user kezében vannak: nem véletlen te vagy a fejlesztő...
(Olyannyira nem, hogy az egész RiOS/5 ment "from the scracth", nem?
) Javaslatokat persze tehetünk, aztán meglátjuk, talán lesz ami be is válik.
Az előző hozzászólásom arra volt reakció, hogy "miért nem oldom meg úgy, hogy bekezdést nyitok az OFF rész köré". Legalábbis ha jól értettem ez volt a megoldási javaslat.
Nem jól értetted, hiszen egy olyan példát hoztál, ahol semmi szükség nem lenne erre a megoldásra (nem mellékesen nyilvánvalóan tönkrevágná az összes formázási lehetőséget), szóval abszolút rossz. Én azt, hogy ilyen példát írsz nekem, úgy értékelem, hogy hülyének nézel, már bocs.Tudod, hogy mi a probléma: miért nem arra hoztál példát (ahogy én tettem), miszerint lehet, hogy jó ötletnek tűnik a javaslat (amit még te tettél anno!), de mégsem tökéletes, mivel nem egészen ugyanúgy fog kinézni. Ennyi.
Jah, a másik javaslatod az volt, hogy tegye bekezdésenként offba: az szinte tuti jó, csak macerás, esetleg ezt automatizálni segítene, gondolom akkor jól is nézne ki.
[OFF]Pl. ez is off.
Meg ez is off.[/OFF]
Helyett:
Pl. ez is off.
Meg ez is off.
Azt pl. észreveheti a konverziónál, hogy meg volt nyitva egy inline kód, és hohó bekezdés kezdődik (miközben a megnyitott tag nem volt lezárva): zárja le automatice, majd a következő bekezdésnél nyissa meg újra. Na?
--------
Egyébként bedobhatnátok az oké mellé egy előnézet gombot, lehet, hogy az is segítene azokon, akik egy rosszul sikerült formázás/linkelés után elfelejtenek moddolni.
Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- 4/8/16 Gbps FC HBA-k, transceiverek készletről (áfás számla, 1 év garancia)
- SzoftverPremium.hu
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest