Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Parci #11689 üzenetére

    Konkrétan a felhasználók tiltására gondoltam, nem a rangspecifikus tiltásra, amit a linkelt userJS is csinál.
    De más apróságok is, amik már korábban felvetültek is sikkadtak már el.

    "nem azért nincs xy feature, mert a programozó nem tudja, hogy hogy kéne megcsinálni. hanem mert mást csinál, mert nem akarjuk a feature-t (és ennek nagyon sok oka lehet) stb."

    Éppen ezt sérelmeztem. Hogy minél nagyobb meg népszerűbb lesz valami, annál inkább átveszi a főáramúság negatívumait, mint a rugalmatlanság. Garázsprojekteknél 1-2 felhasználó felvet egy jó ötletet és máris megvalósul, itt meg még teszüzemként vagy rejtett módon bekapcsolható funkciók (hogy nehogy véletlenül megzavarja az átlagfelhasználót, bár egy IT portálon azért is érdekes, mivel az itteni látogatók többsége azért nem az egységsugarú) is ToDo listán vannak parkoltatva hosszú ideig, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem, de leginkább nem.

    Egyébként meg fantáziátlan vagy. :P Mert az újoncokat tényleg hülyeség lenne rejteni. De mennyi oldalon van pl. karma. Itt miért nincs? És akkor már úgy mindjárt más lenne, ha opcionális funkcióként (amiket úgyis az átlag user nem fog bekapcsolni, mert az hozzá sem nyúl a default beállításokhoz) el lehetne rejteni bizonyos karma alatti hozzászólásokat (nem tagokat, hozzászólásokat).

    Más: Nem tudnátok téma összefoglalót csinálni ennek a topicnak, ahol ezeket összeszeditek, hogy mi lesz majd klubtagoknak, meg mi az ami biztosan el van vetve úgy, hogy már sokan kérték? Így kevésbé "szemetelődne" a topic.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák