- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
''Csináltak volna egy külön formot ennek a ''belépés vendégként'' dolognak és lett volna egy hidden adat hogy melyik formban nyomtad meg a ''belépés''-t''
nem lehet tudni, hogy kesobb mi tortenik az oldalakon. en biztos maskent oldottam volna meg. az is valoszinu, hogy feltik ezt a csinos kodot, azert ilyen iszonyu amilyen. mert ilyet veletlenul, meg sietve irni nem lehet. -
lao ce
aktív tag
ja, latom mar 11-eztel itt.
''Mondjuk azt rohadtul nem értem mi a f...nak kellett ezt ilyen bonyolultan megcsinálni... ''
igen, ezt en sem ertem, a legtobb helyen iszonyu javascript kodok vannak. szerintem vagy feltik a nagy js tudomanyt (rohejes), vagy egyszeruen nem tudnak programozni, es innen onnan osszeollozott vackokat hasznalnak. valahogy amiket en irok azok mind pofon egyszeruek, pedig azert van mit csinalniuk. -
lao ce
aktív tag
ez (
<SCRIPT language=JavaScript src=''Vebso HU_elemei/global.js''
type=text/javascript></SCRIPT>
)
egy olyan file amit a cache-edben megtalalhatsz ha az oldalra lepsz, a source nincs az oldalon, hanem csak be van linkelve mint global.js (merthogy tobb oldal is hasznalja feltehetoen). odamentem en is es itt van az Sf function (ha sikerul):
function Sf(fn,bn) {
var f = eval(''document.''+fn);
var a = eval(''document.''+fn+''.elements'');
for (var i=0;i<a.length;i++) {
var e = a[i];
if (e.name == bn) e.value = 11
}
f.submit();
} -
lao ce
aktív tag
nem neztem meg az oldalt, de en azt gondolom, hogy a vebso.hu oldalnak nezd meg a source-at, hogy mi is van irva a aaa... no, mi az mar... a form tag action reszehez. ha ott semmi nincs, akkor a belepes gomb meghiv (vagy oda van irva a gomb moge csunyan) egy javascriptet, es abban allitja be a dolgokat es mond submitot. ezeket masold ki a sajat oldaladhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest