-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közben megnéztem, hogy milyen lehetőségek vannak tanfolyami keretek között, hát ...
-
törölt tag
válasz
martonx #8722 üzenetére
Oké, szerencsére a fentiek megvannak.
Ami a szakmai részt illeti, csak most gondoltam bele, hogy lehet-e hátrány az, hogy nem magyar forrásokból tanulok (a kifejezéseket, fogalmakat csak angolul ismerem, nem tudom, hogy van-e magyar megfelelőjük és ha van, akkor azok mik)? -
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem Hozzátok, hogy kezdőként milyen projektekkel érdemes pályázni?
Próbáltam nézegetni a különböző ingyenes és kezdőknek szánt példákat, de nekem azok nagyon egyszerűnek tűnnek, így ötleteket szeretnék, hogy milyen projekteket lenne érdemes elkészítenem?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest