- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs. Egyébként se mennél vele semmire.
De egyébként megnyitottam az oldalt és elsőre megtaláltam a tűt: a grid_site.js-ben a 811. sortól kezdődik az automatikus frissítés. A 839. sor az, ami ténylegesen újratölti az oldalt. Ha a reloadBlocker változót rá tudod venni, hogy true értéke legyen; vagy a korábban leírt módon a document.location.assign-t felülvágod egy üres függvénnyel, akkor nem fog tudni frissülni, elvileg.
Szerk.: Úgy látom SO-n, hogy a document.location.assign nem felülvágható
Na mindegy, ott kell varázsolni valamit, az a biztos. Vagy letiltani az oldalon a JavaScriptet.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, ezt én is de tudom utálni, régen ilyet a prog.hu is csinált, hogy automatikusan frissült a lap, de nem csak frissült, át is irányított, így hiába volt későbbi olvasásra félretéve pár cikk, ránéztem egy idő múlva, és már csak a címlapot láttam. Gratula annak, aki kitalálta...
Írtam is nekik levelet ezzel kapcsolatban, hogy emiatt szoktam le a cikkjeik olvasásáról, hogy azóta is van-e ez a jelenség, fogalmam sincs, mert tényleg nem olvasom őket.
A kérdésre amúgy most érdemben nincs időm reagálni, de látom, kaptál már ötletet, csak hát JS-hez értés nélkül nehéz lesz ezekkel bármit is kezdeni... Amivel hozzákezdhetnél, az az, hogy megnyitod a webfejlesztő panelt, és az ottani keresővel minden, oldalról letöltött forrásban elkezded keresgélni (Blink-alapú böngészőkben (pl. Chrome, Opera) a Ctrl+Shift+F segítségével!) az említett "setInterval" és "setTimeout" szavakat. -
dqdb
nagyúr
A kódot tartalmazó .js fájl blokkolása valószínűleg nem lesz jó, mert más funkciót is kinyírhatsz vele. Neked egy olyan user JS vagy extension kell (böngészőtől függ, melyik), ami document_start vagy DOMContentLoaded eseménykor (böngészőtől függ, melyik) lefut, és lecseréli a window.setTimeout vagy window.setInterval függvényeket (a weboldaltól függ, melyiket használja). De ezt is ésszel kell tenni, hogy tényleg csak azt a kérést blokkold, amelyik az újratöltésért felelős.
Most lusta vagyok összedobni egy pontosan ilyet, de íme egy Chrome/Opera extension, aminek hatására a böngésző letagadja, hogy tud WebM videót lejátszani, kiindulási pontnak tökéletes:
manifest.json
{
"content_scripts":
[
{
"matches": [ "http://*/*", "https://*/*" ],
"js": [ "content.js" ],
"run_at": "document_start"
}
],
"manifest_version": 2,
"name": "Test Script",
"version": "1.0.1"
}content.js
var patch = document.createElement("script");
patch.type = "text/javascript";
patch.innerText =
"HTMLVideoElement.prototype.canPlayType = function(type) { console.log('HTML5 video', type); return type.substr(0, 10) === 'video/webm' ? '' : this._canPlayType(type); };";
(document.head || document.documentElement).appendChild(patch);
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest