Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Tudom, hogy keretrendszer a menő, de ha mondjuk sima Javascriptben kell megírni egy frontendet, ti hogyan készítitek el a templatet?
Sehogy, használok egy már meglévő, jól bevált, egyszerű megoldást, pl. Svelte, Alpine van htmx. Ezek egyike sem jelent nagy package méretet, és hosszú távon sokkal kényelmesebb használni, mint egy saját megoldást, ami 100%-ban feature-incomplete, 100%-ban tartalmaz rejtett bugokat és 100%-ban jobban megéri használni, mint újra feltalálni a kereket.
-
martonx
veterán
Ne hülyéskedjünk már.
Én vagyok a keretrendszerek legnagyobb ellenzője, de ez amit te csinálsz ez már könyörög legalább egy Svelte behúzásáért, és használatáért.
Vagy pedig valamit őrületesen félre értettél, és amit valójában akarsz, az a meglévő DOM-ban pár apróbb módosítás, amihez meg felesleges ennyi körítés.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest