Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Tudom, hogy keretrendszer a menő, de ha mondjuk sima Javascriptben kell megírni egy frontendet, ti hogyan készítitek el a templatet?
Sehogy, használok egy már meglévő, jól bevált, egyszerű megoldást, pl. Svelte, Alpine van htmx. Ezek egyike sem jelent nagy package méretet, és hosszú távon sokkal kényelmesebb használni, mint egy saját megoldást, ami 100%-ban feature-incomplete, 100%-ban tartalmaz rejtett bugokat és 100%-ban jobban megéri használni, mint újra feltalálni a kereket.
-
martonx
veterán
Ne hülyéskedjünk már.
Én vagyok a keretrendszerek legnagyobb ellenzője, de ez amit te csinálsz ez már könyörög legalább egy Svelte behúzásáért, és használatáért.
Vagy pedig valamit őrületesen félre értettél, és amit valójában akarsz, az a meglévő DOM-ban pár apróbb módosítás, amihez meg felesleges ennyi körítés.
Szerintem. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest