Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzozoo
tag
Tudom, hogy keretrendszer a menő, de ha mondjuk sima Javascriptben kell megírni egy frontendet, ti hogyan készítitek el a templatet? Mi a véleményetek az általam használt struktúráról? Az init futtatja a render funkciót, ami többször felhasználható így az initbe több render funkció is betehető. Ha adatból kell dolgozni, akkor template string előállító funkciókat készítek. Ha iterálni kell, akkor készítek külön tempatet az itemnek és az összes itemből összeáll egy egységes string, amit a render megkap. Ha az adtaok változtatására van szükség, akkor template string kalkulátor funkciót is használok. Tehát így épül fel -> Adat -> Az összes adat tempate stringje -> Egy item template stringje (ha kell, akkor kalkulálással) Várom a ti megoldásaitokat is, hátha esetleg van jobb módszer is, amiből tanulhatok. https://codepen.io/bzozoo/pen/oNeqObY?editors=0010
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest