Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, utánanézek
Most viszont elakadtam kicsit
Csináltam egy Form-ot, hogy új felhasználót tudjak elmenteni, de nem tudom hogy célszerű az adatokat átadni a komponensnek, találtam az angular oldalán egy példát, ha minden igaz itt a 2 oldalú adat kötést használja?
Nekem 2 problémám van, egyrészt létre kellene hoznom gondolom egy Student objektumot, aminek a tag változóira használom ezt az adatkötést, és a végén lesz egy feltöltött student objektumom amit aztán át tudok dobni a service komponensnek, hogy elmentse, ez jó megoldás? Csak elég buta dolog, de nem tudom hogyan kellene létrehozni ezt az objektumot, mert mindenre hibát dob kb, bárhogy próbálom
Vagy esetleg van itt is olyan cucc mint HTML-be, hogy 1 tömbbe adja vissza az összes adatot? vagy esetleg teljesen máshogy kellene gondolkodnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest