Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, utánanézek
Most viszont elakadtam kicsit
Csináltam egy Form-ot, hogy új felhasználót tudjak elmenteni, de nem tudom hogy célszerű az adatokat átadni a komponensnek, találtam az angular oldalán egy példát, ha minden igaz itt a 2 oldalú adat kötést használja?
Nekem 2 problémám van, egyrészt létre kellene hoznom gondolom egy Student objektumot, aminek a tag változóira használom ezt az adatkötést, és a végén lesz egy feltöltött student objektumom amit aztán át tudok dobni a service komponensnek, hogy elmentse, ez jó megoldás? Csak elég buta dolog, de nem tudom hogyan kellene létrehozni ezt az objektumot, mert mindenre hibát dob kb, bárhogy próbálom
Vagy esetleg van itt is olyan cucc mint HTML-be, hogy 1 tömbbe adja vissza az összes adatot? vagy esetleg teljesen máshogy kellene gondolkodnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Tesla topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Gumi és felni topik
- Egy óra, két rendszer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest