- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #3705 üzenetére
Amúgy meglehetősen gány, amit csinálsz, ez az összefűzögetős valami (annyira nem próbáltam meg értelmezni). Nem tudom, most hány elemmel kísérletezel, de amikor mondjuk lesz 1000 név a telefonkönyvben, amiből szűrni kell az általad mutatott módon, akkor nem biztos, hogy azonnal végezni fog vele például egy gyengébb procival rendelkező teló...
Feladat:
kellenek egy tömb - nem nulla - elemeinek indexei, de az elemek (számok) csökkenő sorrendjében.
Vagyis ki kell gyűjteni nem csak a legnagyobb elem indexét (haha rém egyszerű lenne egy közönséges Array.indexOf(Math.max()) függvénnyel, de az indexOf() megáll az első találatnál, szóval nem jó - kellenek a lehetséges alternatívák), hanem sorban az összeset.
Hogy fognál hozzá? -
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #3705 üzenetére
Ha a Prohardveren beszúrsz egy kódot, akkor jelöld ki, és kattints a "Programkód" gombra, ne pedig simán a Monospace-re. Akkor megmarad indentálva.
Nem irónia, tényleg így néz ki a kód.Őőő, megvan, mi az a "result" szó, mit is jelent? Ne oda akarj írni, hanem pl. a HTML-, JS- vagy CSS-panelra...
[link] Itt is a result panelen van az eredmény.
Ezt így ahogy van másoltam a HTML kóddal együtt, de nekem nem működött a pre.innerHTML sor (ugye az küldi a result-ra a kimenetet?).Milyen natív környezetről beszélsz?
A telefont, ami végső soron a program fog futni.Amúgy nem értem, ez a zárójelezős téma hogy jött ide.
A fenti kód olvashatósága... az indentálás kapcsán.
Hogy én még nem zavarodtam bele.
Gondolom legalábbis, hogy ez miatt nehéz olvasni.Nem tudom, most hány elemmel kísérletezel, de amikor mondjuk lesz 1000 név a telefonkönyvben, amiből szűrni kell az általad mutatott módon, akkor nem biztos, hogy azonnal végezni fog vele például egy gyengébb procival rendelkező teló...
Igaz nálam csak olyan ~50 név lehet, de a telefonom elég gyenge, vagy 4 éves modell.
Nem hinném, hogy a mai 1+ ghz-es telefonoknak ez gondot okozhatna.Az utolsóra:
function akármi(izé) {
var "ez meg az";
return("ez meg az");
}
var "ez meg az" = function(izé);Na ez így jó vagy rossz?
Asszem ugyanez érvényes az Array.prototype-ra is, azt is a program elejébe illesztem be és nem tudom a benne hazsnált változók össze akadhatnak-e a program többi változójával.
Értsd: a function()-ben lévő változók "lokálisabbak-e", mint a programban lévők?
De mindjárt olvasom a linkeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest