Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#36268800 #3557 üzenetére
Ha 2002-es, akkor bőven tartalmazhat elavult dolgokat, úgyhogy inkább valami frissebb könyvre/e-bookra/egyébre hagyatkoznék. Ebből a 24 órás valamiből is tuti van frissebb, biztos nem árt, ha átnézed, egyébként műszaki jellegű könyvtárban is kapható (ha valamelyik főiskolába/egyetemre jársz, akkor érdemes ott körülnézni), elég drágák ezek a könyvek, úgyhogy ha nem akarsz kiadni annyit, akkor inkább könyvtárból vedd ki. Aztán persze nagyon jó online tutorialok is vannak. Az MDN oldalát tényleg érdemes nézegetni.
-
Jim-Y
veterán
válasz
#36268800 #3557 üzenetére
Szia
Szerintem először ezeket fusd át: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Guide
Nekem van egy könyvem, kiadóban kiadott magyar nyelvű könyv, ami szó szerint lefordította ebben a guide-ban lévő részeket, és azt saját tudásként adja elErgo én nem sz*r*znék (már bocsánat) könyvekkel, hanem ezzel a guide-dal szereznék egy alapvető tudást, majd tutorialok követésével etc szereznék gyakorlatot is a helyedben. üdv
És itt is vannak még hasznos linkek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest