- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz
martonx #6604 üzenetére
Köszönöm szépen. Csak proposalokat láttam az issueban. Van egy-két 3rd party package ami elvileg megoldaná a problémám, de annyira vad vizekre nem akarok evezni.
TypeScripttől függetlenül véleményt szeretnék kérni:
Express query paramétereit szeretném ellenőrizni. (REST) Van egy adag ami kötelező, meg egy másik adag opcionális. A többire pedig nem vagyok kíváncsi.
Ha mindet egyesével ellenőrzöm hogy kapott-e értéket, el lett-e küldve egyáltalán, megfelelő típusú-e, megfelel-e minden paraméternek stb., majd errort dobálok ha nem, akkor egy elég undorítóan hosszú fájlom lesz.
Ezt ti hogyan szoktátok kezelni? Van több ötletem is:
-Hagyni a fenébe, viszont sok ellenőrzés ismételhető lenne máshol is.
-Classokat létrehozni típusonként, majd mindet az előző postom alapján példányosítani, így ellenőrizve lesznek
-Szintén classok, de csak statikus validáló függvénnyel
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest