- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm szépen. Csak proposalokat láttam az issueban. Van egy-két 3rd party package ami elvileg megoldaná a problémám, de annyira vad vizekre nem akarok evezni.
TypeScripttől függetlenül véleményt szeretnék kérni:
Express query paramétereit szeretném ellenőrizni. (REST) Van egy adag ami kötelező, meg egy másik adag opcionális. A többire pedig nem vagyok kíváncsi.
Ha mindet egyesével ellenőrzöm hogy kapott-e értéket, el lett-e küldve egyáltalán, megfelelő típusú-e, megfelel-e minden paraméternek stb., majd errort dobálok ha nem, akkor egy elég undorítóan hosszú fájlom lesz.
Ezt ti hogyan szoktátok kezelni? Van több ötletem is:
-Hagyni a fenébe, viszont sok ellenőrzés ismételhető lenne máshol is.
-Classokat létrehozni típusonként, majd mindet az előző postom alapján példányosítani, így ellenőrizve lesznek
-Szintén classok, de csak statikus validáló függvénnyel
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest