- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #5963 üzenetére
Jól sejtem, hogy valami ilyesmi lesz a megoldás?
sztanozs:
az x db elem és az x 30%-al jöjjön vissza között van valami korreláció, vagy csak véletlenül használtad ugyanazt a 'változót' két külön dologra?
Véletlen volt.Példa:
Van egy zsák, amiben van körte, alma és szilva. Ha belenyúlok a zsákba, akkor véletlenszerűen kapok egy gyümölcsöt. Én azt szeretném, ha belenyúlok, akkor 30% valószínűséggel legyen alma, 50% valószínűséggel körte és 20% valószínűséggel legyen szilva.
Emiatt gondoltam, hogy felöltöm előre a zsákot és akkor elvileg ezt kapom meg.Utólag gondoltam, hogy lehet nem kellene feltölteni. Hanem kérek egy random számot, ez lenne a százalék és ebből adom meg, hogy az alma, szilva vagy körte. Kicsit fordított logika, de a kód sokkal rövidebb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest