Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Magával a nyelvvel csak annyi, hogy xarból nem lehet várat építeni. A PHP4 kb olyan volt, mint a js-ben a típusellenőrzés. Azóta rátákoltak a tetejére egy oop réteget, kb. ennyi történt. Ugyanúgy szinkron, nem lehet aszinkron kódot írni benne, sem többszálút. Általában aztán az van, hogy az ügyfél kiválasztja magának a legolcsóbb tárhelyet, megveszi, kattintgat párat joomlában, vagy hasonló CMS-ben, aztán rájön, hogy ehhez nem ért, és akkor fejlesszek neki PHP-ben LAMP-ra valamit, feléből mennyit engedek alapon. A másik lehetőség ugyanez, csak az első versenyző spagetti kódban már félig összegányolta mielőtt belezavarodott a saját kódjába, és feladta, és hát nekem már csak "alig valamit" kell lekódolni. Meguntam ezt az életérzést. Úgy döntöttem, hogy ez így nem vezet sehova. Inkább elméletben képzem magam addig könyvekből, amennyi nekem kell, DDD, BDD, REST, SOLID, meg hasonló betűszavak terén, aztán ezentúl csak saját projekteket csinálok, pénzt meg másból keresek. Ennyi a bajom az egésszel.
Itt a karmás [link]. Egyelőre nem találtam még olyat, amivel jasmine teszteket össze tudok kombinálni babel-el, más dolgom volt. A Jest elvileg jó rá, gyakorlatilag jobb szeretném megoldani először anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő