Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
superboyka
csendes tag
válasz
superboyka
üzenetére
És megint hogy ne kezzük elölröl a kod eddig is ment én belle akarok tenni még ünepeket mint pl valentin, husvét, pünkösd ,haloovin stb. erre kellet segitség hogy kell belle rakni és kiszámitani az értékeket honap számit. nap számitás és mit kell belle rakni még hogy belle kerüljön egy uj dátum kis magyarázattal hogy tudjam megirni én is , a kod ugy müködik ki irja mikulás elöt hány nap van mikulásig, mikor odda ér boldog mikit majd karácsonyt ugyanugy uj évet csak ott van 1 kicsi bibi amit át kellene irni 31 edikén azt irja ,még 1 napot alszunk jön uj év és ugy kellene azt irja ki ma az év utolsó napja szilveszter ,remélem most érthetö voltam és a többi dátum is ugyanugy kellene müködjön január végétöl irja valentinig x y nap van hátra február 14 edikén irja boldog valentint erre kellene tehát a segitségetttek amit szépen megköszönék és hálás lennék érte elöre is kössz ha segitettek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest