- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hmm, igen, akkor lehet, hogy abszolút félre értettem, .. rollback... :/
"Amúgy ha már új megközelítésről beszélünk, akkor a kliensoldali JavaScript-kód nem tudom, hogy jön az autentikációhoz (szerk.: értsd: ha már újonnan elkészítjük, ne tudják már megnézni a jelszót a forráskód böngészésével... írta, hogy ha már valaki ilyet is tud, akkor megérdemli azon a tanfolyamon az 5-öst, de azértmárna)."
Ezt nem értem.. még a szerkesztéssel együtt sem

Mármint... honnan szedted a kliens oldali JavaScript <--> autentikáció párhuzamot ?
Jaaa, oké..nem vagyok a topon mostanában
Amit írtam úgy értettem, hogy ha már kell autentikáció, akkor nyílván van mögötte valami szerver oldal (adatbázis, fájl, akármi), ha ez így van, akkor vagy kell egy szerver oldali nyelv amivel generáljuk az oldalt ~ tesztet. PHP, JSF, egyéb... vagy JS+AJAX(REST). Ez utóbbit értettem a kliens oldali javascript alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest