Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az angularjs egy agyonhypeolt fos szerintem (pont, mint az almás termékek). Felületesen nézve persze sok mindent tud, és nem is olyan rossz, aztán gyorsan kiderül, hogy ebből is egy kicsit tud, meg abból is, a singleton megvalósítás se feltétlenül nyerő és a többi. Teljesítményben pedig a katasztrofálishoz közelít knockoutjs-el összehasonlítva. Anno komoly knockoutjs tapasztalattal a hátam mögött nekivágtam az angularjs-nek, mert a csapból is az folyt hogy az milyen jó. Aztán pár hét elég volt, hogy kiderüljön, a pistike projektek, meg a tutorialok szintjén tényleg szép és jó, de picit is mélyebb vizekre merészkedve, már nem más mint szopás halom.
Én részemről maradok továbbra is a knockout (egy hónapja jött ki a 3.2-es ami már tudja a komponensek létrehozását, kezelését ala angularjs direktívák) + jquery (ezt mondjuk egyre inkább, egyre könyebben lehet zeptojs-re váltani, vagy plainjs-re) + pagejs (ez csinálja az SPA routingot, kemény 1Kb) kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Masters of Albion - Megjelenési dátumot kapott Peter Molyneux játéka
- iPad topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest