Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az angularjs egy agyonhypeolt fos szerintem (pont, mint az almás termékek). Felületesen nézve persze sok mindent tud, és nem is olyan rossz, aztán gyorsan kiderül, hogy ebből is egy kicsit tud, meg abból is, a singleton megvalósítás se feltétlenül nyerő és a többi. Teljesítményben pedig a katasztrofálishoz közelít knockoutjs-el összehasonlítva. Anno komoly knockoutjs tapasztalattal a hátam mögött nekivágtam az angularjs-nek, mert a csapból is az folyt hogy az milyen jó. Aztán pár hét elég volt, hogy kiderüljön, a pistike projektek, meg a tutorialok szintjén tényleg szép és jó, de picit is mélyebb vizekre merészkedve, már nem más mint szopás halom.
Én részemről maradok továbbra is a knockout (egy hónapja jött ki a 3.2-es ami már tudja a komponensek létrehozását, kezelését ala angularjs direktívák) + jquery (ezt mondjuk egyre inkább, egyre könyebben lehet zeptojs-re váltani, vagy plainjs-re) + pagejs (ez csinálja az SPA routingot, kemény 1Kb) kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő