Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az angularjs egy agyonhypeolt fos szerintem (pont, mint az almás termékek). Felületesen nézve persze sok mindent tud, és nem is olyan rossz, aztán gyorsan kiderül, hogy ebből is egy kicsit tud, meg abból is, a singleton megvalósítás se feltétlenül nyerő és a többi. Teljesítményben pedig a katasztrofálishoz közelít knockoutjs-el összehasonlítva. Anno komoly knockoutjs tapasztalattal a hátam mögött nekivágtam az angularjs-nek, mert a csapból is az folyt hogy az milyen jó. Aztán pár hét elég volt, hogy kiderüljön, a pistike projektek, meg a tutorialok szintjén tényleg szép és jó, de picit is mélyebb vizekre merészkedve, már nem más mint szopás halom.
Én részemről maradok továbbra is a knockout (egy hónapja jött ki a 3.2-es ami már tudja a komponensek létrehozását, kezelését ala angularjs direktívák) + jquery (ezt mondjuk egyre inkább, egyre könyebben lehet zeptojs-re váltani, vagy plainjs-re) + pagejs (ez csinálja az SPA routingot, kemény 1Kb) kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest