- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az angularjs egy agyonhypeolt fos szerintem (pont, mint az almás termékek). Felületesen nézve persze sok mindent tud, és nem is olyan rossz, aztán gyorsan kiderül, hogy ebből is egy kicsit tud, meg abból is, a singleton megvalósítás se feltétlenül nyerő és a többi. Teljesítményben pedig a katasztrofálishoz közelít knockoutjs-el összehasonlítva. Anno komoly knockoutjs tapasztalattal a hátam mögött nekivágtam az angularjs-nek, mert a csapból is az folyt hogy az milyen jó. Aztán pár hét elég volt, hogy kiderüljön, a pistike projektek, meg a tutorialok szintjén tényleg szép és jó, de picit is mélyebb vizekre merészkedve, már nem más mint szopás halom.
Én részemről maradok továbbra is a knockout (egy hónapja jött ki a 3.2-es ami már tudja a komponensek létrehozását, kezelését ala angularjs direktívák) + jquery (ezt mondjuk egyre inkább, egyre könyebben lehet zeptojs-re váltani, vagy plainjs-re) + pagejs (ez csinálja az SPA routingot, kemény 1Kb) kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest