- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem úgy "okosítod fel" a NetBeans-t, hogy "valahogy" működjön JS-fejlesztésre, hanem faszán működik JavaScripthez is. Hidd el, nem mondanám, ha nem használtam volna már sok-sok órát. Debuggoltam is már benne JavaScript-kódot, ehhez kapcsolódót itt írtam:
http://prohardver.hu/tema/weblap_keszites/hsz_10596-10596.html
Az Eclipse-et én sem szeretem, nem találom kézenfekvőnek, csúnyának is találom (mindig meglepődöm, amikor valaki Eclipse-kedvelőként a NetBeans-re mondja ugyanezt), úgyhogy azt alapvetően én sem annyira szeretem használni, pedig nagyon komoly pluginek vannak hozzá, és sokszor bizonyos projektekhez vagy bizonyos munkahelyeken kikerülhetetlen. (Egyébként engem a különutas megoldásai is idegesítenek, pl. ha 3 IDE-ben megegyezik egy bizonyos billentyűkombináció, akkor az tuti, hogy az Eclipse-ben defaultból valami tök más. De ez csak egy példa, mert ez még könnyen átállítható, de sok helyen az elrendezése is valahogy "olyan Eclipse-es".
)
A WebStormot (vagy PHPStormot) elég rövid ideig próbálgattam, jónak tűnt, emlékeim szerint tetszetős volt a felülete, de nem sikerült rájönnöm, hogy miért is érné meg ezért fizetnem, amikor a NetBeans számomra ugyanezeket tudja. Félreértés ne essék, nem akarok senkit lebeszélni a WebStormról (vagy PHPStormról), de szerintem nem biztos, hogy azonnal rohanni kell a pénztárhoz, ha van ingyenes alternatíva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest