Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Jim-Y #4308 üzenetére

Nem úgy "okosítod fel" a NetBeans-t, hogy "valahogy" működjön JS-fejlesztésre, hanem faszán működik JavaScripthez is. Hidd el, nem mondanám, ha nem használtam volna már sok-sok órát. Debuggoltam is már benne JavaScript-kódot, ehhez kapcsolódót itt írtam:
    http://prohardver.hu/tema/weblap_keszites/hsz_10596-10596.html
    Az Eclipse-et én sem szeretem, nem találom kézenfekvőnek, csúnyának is találom (mindig meglepődöm, amikor valaki Eclipse-kedvelőként a NetBeans-re mondja ugyanezt :D), úgyhogy azt alapvetően én sem annyira szeretem használni, pedig nagyon komoly pluginek vannak hozzá, és sokszor bizonyos projektekhez vagy bizonyos munkahelyeken kikerülhetetlen. (Egyébként engem a különutas megoldásai is idegesítenek, pl. ha 3 IDE-ben megegyezik egy bizonyos billentyűkombináció, akkor az tuti, hogy az Eclipse-ben defaultból valami tök más. De ez csak egy példa, mert ez még könnyen átállítható, de sok helyen az elrendezése is valahogy "olyan Eclipse-es". :D)
    A WebStormot (vagy PHPStormot) elég rövid ideig próbálgattam, jónak tűnt, emlékeim szerint tetszetős volt a felülete, de nem sikerült rájönnöm, hogy miért is érné meg ezért fizetnem, amikor a NetBeans számomra ugyanezeket tudja. Félreértés ne essék, nem akarok senkit lebeszélni a WebStormról (vagy PHPStormról), de szerintem nem biztos, hogy azonnal rohanni kell a pénztárhoz, ha van ingyenes alternatíva is. :)

Új hozzászólás Aktív témák