Hirdetés
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Na várj, eleve miért kell duplaklikkelni a sample-feliratra, hogy elinduljon a lejátszás?"
Mert ez a sablon eredetileg audio anyagok eladására lett tervezve és az admin felületen van lehetőség több sample hanganyagot is feltölteni, mivel ugye ha egy 16 tracket tartalmazó CD-t akarsz eladni, akkor szeretnéd, hogy mindegyik dalba bele lehessen hallgatni. Ez a funkció a tulajnak nem kell, mivel neki csak egy sample hanganyag van minden termékhez, viszont a lejátszás csak duplakattal indul, mivel az első kattintás ugye kiválasztja a zenét, a második pedig indítja. Csak ez itt kicsit okafogyott, mert nincs mit kiválasztani egy sample fájl esetén.
A dupla klikkes angol szöveget is már én írtam oda, hogy egyértelmű legyen a dolog.Az általad javasolt cserét megejtettem az ajax.js fájlban, de az eredmény továbbra is ugyanaz: Minden működik, de csak dupla kattintással, ahogy eddig is. Magától nem indul el így sem. Makacs egy jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 11
- SörcsaPH!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A dupla klikkes angol szöveget is már én írtam oda, hogy egyértelmű legyen a dolog.