- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Amit eddig láttál az még a nagyon alapfelhasználás. Ezen felül tudod szinezni a mapot, más háttérszínt tudsz megadni, megszabhatod, hogy mi jelenjen meg a mapon (országutak, főutak, hegyek stb..), heatmepet is tudsz csinálni. Magyarán ki tudod terjeszteni a térkép működését.
Pl amire én használtam: méréseket jelenítettem meg egy saját térképen, minden mérés az értékétől függően más színű ponttal jelent meg a térképen, és egy pontra kattintva egy másik ablakban megjelentek az adatai. A koordinátákat és az adatokat adatbázisból vettem, és volt egy Settings pluszban hozzáadott gomb a térképen amivel a térkép kinézetét lehetett beállítani.
megj: például az apival azt is meg tudod szabni, hogy mi történjen ha a térképre kattintanak, a sima beágyazással ezt sem tudod megcsinálni.
Maga a kérdés is kábé olyan volt, mintha azt kérdezted volna, hogy miben különbözik ha egy weboldal printscreenelt képét küldik el neked, vagy ha magát a weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest