Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Meg mert felülről ez jött, hogy így csináljam (és akkor így kell)"
A megrendelőidnek, főnökeidnek a szerencsés kivételtől eltekintve k×rvára fingja nincs arról, hogy egy rosszindulatú támadás hogyan történhet. A fejlesztőnek attól még gondolnia kell a biztonságra, törekedni a rosszindulatú támadások elkerülésére.
Ez egyébként sem zárja ki azt, amit a megrendelőd kért, hogy a felhasználó maradjon bejelentkezve a böngésző bezárása után is (ami egyébként nem egy földtől elrugaszkodott gondolat)... tehát szerintem nem igazán értetted, mire akartunk kilyukadni.
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.