Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Meg mert felülről ez jött, hogy így csináljam (és akkor így kell)"
A megrendelőidnek, főnökeidnek a szerencsés kivételtől eltekintve k×rvára fingja nincs arról, hogy egy rosszindulatú támadás hogyan történhet. A fejlesztőnek attól még gondolnia kell a biztonságra, törekedni a rosszindulatú támadások elkerülésére.
Ez egyébként sem zárja ki azt, amit a megrendelőd kért, hogy a felhasználó maradjon bejelentkezve a böngésző bezárása után is (ami egyébként nem egy földtől elrugaszkodott gondolat)... tehát szerintem nem igazán értetted, mire akartunk kilyukadni.
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az előbbi hozzászólásomban írtam egy példát, hogy hogyan írhatja át simán a júzer a kapott adatokat, abból talán érthető.