Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
válasz
Sk8erPeter #2572 üzenetére
Hát már régebben szerintem linkeltem, egy ilyen kis HTML kód generáló modulomhoz. Mert most ugye van egy tömb amibe összegyűjtögettem úgyahogy a tageket, de így azért mégsem az igazi.
Amúgy lehet teljesen, de majd meg látjuk újra írom az egész modult, mert most csináltam egykét tesztet és úgy tűnt ha DOM-os függvényeket (createElement, appendChild stb) használok, akkor gyorsabb (ti is mondhatnátok véleményt ha van tapasztalat (most csak egy objektumból generálok le egy stringet és azt illesztem be)). Szóval ilyen függvényekkel hoznám létre a HTML-t.
Nézegettem, és ugye a a createElement az bármilyen taget legenerál, de ha nem ismert az element akkor a visszaadott objektum HTMLUnknownElement típusú, viszont ha valami ismert, akkor HTML HTMLDivElement például. Tehát ezért is gondolom, hogy valamilyen módon benne vannak a létező tagek (meg hát amúgy is benne kellene lennie azért), de jó lenne valahogy elérni őket.
Speeedfire: ismerem, de mint fent írtam még nincs megoldásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest