- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #2511 üzenetére
Közben találtam kerülő "megoldást" (bár ez túlzás, h megoldás), az itt linkelt kódban két sor csillag kommentet tettem a végére, így azt tudom, hogy azt már felesleges másolni, nyugodtan törölhető, így nem kerül az a fos karakter sem a végére.
Viszont tanulságos, ezért neked is mondom, mert Te is szoktad használni a jsFiddle-t, hogy van bal oldalt az az első select lista, ahol ott van, h "no wrap (head)", "no wrap (body)", "onDomReady", "onLoad", na ott általában az defaultként "onLoad"-ra van állítva.
Ez nem mindig jó: pl. én nem értettem, mi a büdös francért nem működik a fentebb linkelt kód, ha ez erre van állítva, és én a window.onload-ra kötöm a betöltéskor lefuttatandó kódjaimat. Átállítottam "no wrap (head)"-re, és már jó volt... Csak ezzel szarakodtam jó ideig, mert azt hittem, a kódban csesztem el valamit. jsbinen ilyen beállítási lehetőség nincs, úgyhogy ott megy egyből. ("néha a kevesebb több")
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- ASUS ROG FLOW Z13
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest