- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbianon nem luxus, csak javán
-
válasz
Kimmuriel #28 üzenetére
Állítólag tb alá lehet berakni több térképet és váltani, nekem már nem volt időm kipróbálni.
Az utoljára ajánlott progit próbáltad?Az nekem is hiányzik hogy berajzolt/tervezett útvonalat rátölthessek; jobban sokszor mint az automata tervezés
. Bár ezt a symbianos navik sem tudják tudtommal.
-
Ekkora méretben annyira nem lehet részeltes de várjuk...
-
Nekem ment a térkép mentés mikor próbáltam (fél éve)... mobilegmapssal mire gondoltál?
Ahogy elnézem szerencsére már támogat más térképeket is; így legalább válogatni lehet. -
"TMJ-Mobile is a Java mobile phone application that uses GPS data to provide a number of functions, including navigation, location tracking, map display and route plotting"
Jól hangzik... bár az offlien térképekről nem sokat látok a honlapon...
Pontosabban raszteres és vektoros térképekről tesz említést, meg hogy openstreetmapsot használhatok, de ugye vmi frisebb nem ártana.Lassan elkérem hozzá az 5800át és megpróbálom rajta...
-
Szerintem jóval nagyobb volumenű hogy az azonnali mobil kérdésekben süllyedjen el, de a moderátorok majd eldöntik.
Ha lesz 1-2-3 program, kellenek majd a népeknek a térképgyártási, beállítási metódusok.
Illetve nem akartam elhinni hogy ez még mindig nem megyC702re visszaváltási időpontot is befolyásolja ez hogy mennyire működőképes végre; olyan mintha egy-másfél éve egyhelyben toporogna a dolog
-
Ennyire senki?
-
Vagy nagyon rosszul kerestem vagy tényleg nincs ilyen topik. Ha benéztem volna kérném a moderátor urak tegyék meg amit kell...
Szóval vannak a GPS-es telefonok, szeretnénk navigálni ingyen-szinte ingyen.
1, kell térkép offline, openstreetmaps vagy gmapmakerrel az nem nagy probléma
2, kell egy javas (symbianra ott a tomtom) progi ami tud esetleg navigálni, de minimum a tervezett útvonalat kirajzolja meg a pozíciómat.Utóbbit tudja a Trekbuddy, navigációt Nav4all és Amaze, de offline térképek még nincsenek tudtommal hozzá. (Útvonaltervezéshez használ adatforgalmat, de minimálisat.)
Csak poziciót látni térképen mobile gmaps; mást nem is naogyn láttam.
We-Travel és GPSMid elvileg offlineok, javások, navigálnak is; előbbi kezdetleges többet szerint, másikról elég kevés infót találok.
Mikor C702őm volt Nav4all igen jónak bizonyult, de adatforgalmas megoldással nem volt az igazi.
Sajna még nem tudom kipróbálni őket mert 2 készüléket hoznak, lesz rá fél napom hogy felbodjam őket; de szerintem másokat is érdekel a téma - akinek tapasztalata ezzel kapcsolatban vagy másikkal azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest