- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
TB alatt van tuhu-s térképem, de használhatatlan zoom szinten, és minden egyes zoomoláskor külön kell megnyitogatni az egyes rétegeket, szóval baromi idegesítő... Jó lenne tudni, hogyan kell tuhu-s térképet beszerkeszteni alá, és akkor megcsinálhatnám jobb zoom szinttel is, hogy használható legyen.
A We Travel egy katasztrófa, egyszerűen arra sem bírok rájönni, hogy hogyan kell használni a menüjét, hülyére nyomkodom a mobilom és nem csinál semmit. Úgyhogy letöröltem.
A TrekBuddy nagyon szimpi, csak hát jó lenne, ha tudna olvasni Garminos .img kiterjesztésű, vektoros térképeket is, nemcsak raszterest. Utca szintű Gugli térkép és tuhu kellene hogy megférjen egymás mellett 2 GB-on TB alatt, és akkor nagyon boldog lennék! -
sekli
addikt
igen, írtam is, hogy én nem ezzel szoktam ausztriába eltalálni, mert symbianon van más lehetőség is, egyébként a vektortérképes verzióval készült valami navigáció, a forumban van mindig a change log, de nagyon nem jártam utána...
ezek a képek már a vektor-os térképből vannak: -
Fura, hogy nem lett leágyúzva a topik, úgy tapasztaltam ittlétem alatt, hogy az ilyen szingli kérdéseknek, ha találsz rá, ha nem, nem szabad topikot nyitni moderátori jóváhagyás nélkül.
Ahogy én látom simán mehetett volna a kérdés az Azonnali mobilos kérdések topikba, sajnos segíteni nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest