Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"A default methodokkal interfészekhez lehet alapértelmezett implementációkat írni, tehát ha van valami közös funkció amit egy interfészt megvalósító osztályoknak mindnek tudnia kell, és pont ugyanúgy, akkor nem kell se abstract ősosztály, se kódot ismételni."
Ez mondjuk tud hasznos lenni.
-
floatr
veterán
Persze, az api egy dolog, de nem azt tolják, hanem a lambdát. Az meg csak ennyi; lett pár új operátor, meg egy kicsit rövidebb a kód, cserébe könnyebben bele lehet zavarodni.
Ez a default cucc is elég érdekes, amikor többszörös öröklés jön elő. Veszélyes vizekre tévedtek ezzel.
-
-v-
addikt
mindig azt vallottam és tartom is, hogy minél kevesebb kódot ír az ember, annál jobb
Háát ... én meg inkább Clean Code stb. felé hajlok. Meg afelé, hogy attól mert van kalapácsom, még ne lássak mindent szögnek. Van amikor igen, jó az ha minél kevesebb kódot irok, valamikor meg nem jó ...
Szeirntem is csak szintaktikai édestiszer ez a lambda, semmi ténylegesen újat nem hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Exkluzív órák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Szép Lenovo Legion Y530 15,6" FHD IPS / i5-8300H 4GHz / 8GB DDR4 / 256GB M.2 SSD / GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest