- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"A default methodokkal interfészekhez lehet alapértelmezett implementációkat írni, tehát ha van valami közös funkció amit egy interfészt megvalósító osztályoknak mindnek tudnia kell, és pont ugyanúgy, akkor nem kell se abstract ősosztály, se kódot ismételni."
Ez mondjuk tud hasznos lenni.
-
floatr
veterán
Persze, az api egy dolog, de nem azt tolják, hanem a lambdát. Az meg csak ennyi; lett pár új operátor, meg egy kicsit rövidebb a kód, cserébe könnyebben bele lehet zavarodni.
Ez a default cucc is elég érdekes, amikor többszörös öröklés jön elő. Veszélyes vizekre tévedtek ezzel.
-
-v-
addikt
mindig azt vallottam és tartom is, hogy minél kevesebb kódot ír az ember, annál jobb
Háát ... én meg inkább Clean Code stb. felé hajlok. Meg afelé, hogy attól mert van kalapácsom, még ne lássak mindent szögnek. Van amikor igen, jó az ha minél kevesebb kódot irok, valamikor meg nem jó ...
Szeirntem is csak szintaktikai édestiszer ez a lambda, semmi ténylegesen újat nem hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új elekrtomos rollerek és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest