Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Á tényleg!

Akkor jól logikáztam, csak nem gondoltam arra, hogy entitással csináljam meg.
Amúgy szerintem ott van a random is:
"if(world.getBlockId(tx, ty, tz) == blockID && world.rand.nextInt(1000) < NetherOresCore.explosionProbability.getInt())"
Ezt az explosionProbability-t pedig a mod konfigjából olvassa ki.
Nekem is nagyon szimpatikus a forge, de ellentétben a Bukkittal itt alig van wiki, vagy vmi, amiből az ember megtanulhatja a dolgokat... Viszont ha az ember bele tudja magát ásni, akkor elképesztő dolgokat lehet elkészíteni. Most pl a transzformációkkal/animációkkal szórakozom. Viszont ha kész a mod, akkor rengeteg hálás lurkó kerül a táboromba!

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Crypto Trade
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tanuljunk angolul!
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest