Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Java-ban szokott rá nyavajogni, hogy a getContext lehet, hogy nulla, ezért hibát okozhat, persze ettől még lefordul a program
Azt nem tudom, hogy attól van e, de a forgatás nulláz mindent, erre vannak különböző praktikák, amivel el lehet menteni az állapotot
Amúgy meg a Manifest-be tudod beállítani az alapértelmezett nézetet
android:screenOrientation="portrait"
android:screenOrientation="landscape" -
Igen. Spawnolsz egy threadet, nyitsz egy dialogfragmentet és ott pedig updateled a státuszt, illetve teszel egy cancel gombot.
Hogy mi a komponens neve a jó ég tudja, kb. 6 éve nem csináltam.
Szerk.: Közben megtaláltam, AsyncTask kell neked. Van sok tutoriál. Mindenképpen így "szép" megcsinálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest