- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Valószínűleg nem véletlenül írják. Látni kéne, milyen certet tudnak adni, de könnyen lehet, hogy a java default truststore-ja nem hitelesítené a netlock által kiadott tanúsítvánnyal aláírt kódot. Így sokra nem mész vele, ha ezt használod aláírásra, java verziótól függően vagy security warningot adna vagy meg is tagadná a program futtatását (pl 1.7_45-től).
A legutóbbi, biztonsági modellt érintő változtatásokkal még rúgtak egyet ebbe az amúgy is döglődő RIA platformba. Persze dicsérendő, hogy a biztonságra ráfeküdtek, csak már sokkal korábban kellett volna, kevesebb lett volna a fejlesztőknek okozott kár.. -
Osiris
őstag
Már mindent tisztának gondoltam erre a NetLock supporttól kapok egy ilyen választ:
A Java kódaláíráshoz jelenleg nem adható ki megfelelő tanúsítvány a Java komplikált tanúsítványkezelése és részben magyar törvényi keretek hiányosságai miatt.De akkor most mi van ha a fentiek szerint végigcsinálom a folyamatot, hitelesíttetem velük az aláíró tanúsítványt, majd azzal aláírogatom a java appleteket? Mitől nem fog működni?
-
Murphistic
aktív tag
Nekem is ugyanazt a hibát dobja mint neked, ha a netbeansből indítom a programot.
Viszont ha a parancssorból indítom, akkor működik. Erre csak az az ötletem van, hogyha a fejlesztőkörnyzet konzolja is fontos neked, akkor használd a System.in -t bemenetként. Nekem eddig nem volt vele gondom, bár az is igaz, hogy ritkán használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest