Hirdetés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Java applet-et szeretnék szignózni. Azt tudom, hogy hogy kell. Arra lennék kíváncsi, hogy ha azt akarom, hogy az aláírás hiteles legyen, pl a netlock.hu-n szeretnék venni hozzá valamilyen megbízható tanúsítványt, akkor milyen típusút kellene vennem?
Azt tudom, hogy egy HTTP szervernél egy szerver ssl tanusítványt kell generálni, majd az aláírási kérelmet (CSR-t), fel kell tölteni a netlock-hoz és ők aláírják. Azt viszont nem értem, hogy ugyanez, hogy menne az appleteknél?Elvileg itt az jönne a fent linkelt leírás szerint, hogy:
1, "Digitális személyazonosságunk elkészítésének ezköze a keytool nevű alkalmazás. Első feladat, egy kulcspár generálása: " - eddig oké (gondolom az applet-et üzemeltető szervezet nevére szóló kulcs jó lesz).2, "Ha a kulcspár elkészült, a következő feladat, hogy a nyilvános kulcsunkhoz egy tanúsítvány készítsünk vagy készíttessünk. Ha egy hitelesítő hatóság (CA - Certification Authority) szolgaltatását kívánjuk igénybe venni, egy tanúsítvány hitelesítési kérelmet (CSR - Certifacte Signing Request) kell elküldenünk a kiválasztott CA-nak. Ezt is a keytool segítségével készíthetjük el"
...és itt akadtam el. A netlock az alábbi tanúsítványtípusokat tudja hitelesíteni:
- SSL tanúsítvány - Titkosító, hitelesítő (HTTP szerverekhez)
- Aláíró tanúsítvány - Ez lehet személyes, munkatársi, szervezetiEz alapján azt gondolom, hogy szervezeti kell. OK!
És akkor ezt a tanúsítványt én használhatom több applet aláírására (a fent linket doksi szerint)..
Akkor lehet, h meg is válaszoltam a kérédésem. Jól gondolom?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gyúrósok ide!
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Blu ray írás és írási hiba
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest