Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
Java applet-et szeretnék szignózni. Azt tudom, hogy hogy kell. Arra lennék kíváncsi, hogy ha azt akarom, hogy az aláírás hiteles legyen, pl a netlock.hu-n szeretnék venni hozzá valamilyen megbízható tanúsítványt, akkor milyen típusút kellene vennem?
Azt tudom, hogy egy HTTP szervernél egy szerver ssl tanusítványt kell generálni, majd az aláírási kérelmet (CSR-t), fel kell tölteni a netlock-hoz és ők aláírják. Azt viszont nem értem, hogy ugyanez, hogy menne az appleteknél?Elvileg itt az jönne a fent linkelt leírás szerint, hogy:
1, "Digitális személyazonosságunk elkészítésének ezköze a keytool nevű alkalmazás. Első feladat, egy kulcspár generálása: " - eddig oké (gondolom az applet-et üzemeltető szervezet nevére szóló kulcs jó lesz).2, "Ha a kulcspár elkészült, a következő feladat, hogy a nyilvános kulcsunkhoz egy tanúsítvány készítsünk vagy készíttessünk. Ha egy hitelesítő hatóság (CA - Certification Authority) szolgaltatását kívánjuk igénybe venni, egy tanúsítvány hitelesítési kérelmet (CSR - Certifacte Signing Request) kell elküldenünk a kiválasztott CA-nak. Ezt is a keytool segítségével készíthetjük el"
...és itt akadtam el. A netlock az alábbi tanúsítványtípusokat tudja hitelesíteni:
- SSL tanúsítvány - Titkosító, hitelesítő (HTTP szerverekhez)
- Aláíró tanúsítvány - Ez lehet személyes, munkatársi, szervezetiEz alapján azt gondolom, hogy szervezeti kell. OK!
És akkor ezt a tanúsítványt én használhatom több applet aláírására (a fent linket doksi szerint)..
Akkor lehet, h meg is válaszoltam a kérédésem. Jól gondolom?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest