Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Hűha. Ott elakadnék, hogy hirtelen nem tudnám mik is azok a Fibonacci-számok.
Komolyan, ez a lényeg a programozásban? Értem én, hogy maga a rekurzió fontos dolog, magam is használom, ha a feladat megoldása megkívánja. Azt is értem, Fibonacci-számoknak nagy a jelentősége, de mégis miért kell eldugni az egészet, egy teljesen életidegen kierőszakolt feladat mögé eldugni - Magyarországon hány valós üzleti problémát oldottak meg a Fibonacci-számok segítségével? Tehát, rekurzióra is vannak egyéb és az üzleti világhoz közelebbi példák.
De lehet, én vagyok ilyen furcsa (?)
Én azt vizsgálnám, hogy mennyire tudja összekötni az üzleti igényt az adott eszközzel, programnyelvvel. Mennyire képes egy üzleti specifikációból valós és jól működő kódot alkotni. Olyat, amit később is könnyű továbbfejleszteni, alakítani. Nem azt keresném, hogy tudja-e a Fibonacci-mibenlétét. (hacsak nem valami tudományos projektre keresek fejlesztőt)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Linux kezdőknek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Shelly Plus Plug S okos konnektorok eladóak (8 darab)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMZ /4K,QD-OLED,240 Hz,G-SYNC/ monitor új,bontatlan 3év gar! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én azt vizsgálnám, hogy mennyire tudja összekötni az üzleti igényt az adott eszközzel, programnyelvvel. Mennyire képes egy üzleti specifikációból valós és jól működő kódot alkotni. Olyat, amit később is könnyű továbbfejleszteni, alakítani. Nem azt keresném, hogy tudja-e a Fibonacci-mibenlétét. (hacsak nem valami tudományos projektre keresek fejlesztőt)