Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Hello!
Egy elég láma kérdésem lenne. Azt szeretném megtudni, hogy hogy kell egy backing beanben eltárolni egy paramétert úgy, hogy később is lássam. A konkrét probléma: van egy login.jsp és hozzá egy login.java. A login oldalon beírod a felhasználónevet / jelszót, ami innen átdob egy nyitóoldalra, mondjuk welcome.jsp. A welcome oldal backing beanjében request paraméterként megkapom mondjuk az aktuális user objektumot, ami egy entity. Innen linkekkel átmegyek másik oldalra, majd visszatérek. Mivel csak request paraméter volt a user, a visszatéréskor már nincs meg. Azt szeretném, hogy megmaradjon
. A rendszerbe nyilván egyszerre többen is beléphetnek, tehát mindenkinek a saját user-ét kéne eltárolni. Hú, ez gondolom most nagyon nem összeszedett, amit kérdeztem
. Bocsánat, annyira nem vagyok otthon j2ee-ben... De nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni vagy mondjuk linket adni, hogy hol van ez leírva rendesen.
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mikrotik routerek
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- BestBuy ruhás topik
- Bestbuy játékok
- ASUS routerek
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix GS
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Byski Áramláskijelző.
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A rendszerbe nyilván egyszerre többen is beléphetnek, tehát mindenkinek a saját user-ét kéne eltárolni. Hú, ez gondolom most nagyon nem összeszedett, amit kérdeztem