Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Hello!
Egy elég láma kérdésem lenne. Azt szeretném megtudni, hogy hogy kell egy backing beanben eltárolni egy paramétert úgy, hogy később is lássam. A konkrét probléma: van egy login.jsp és hozzá egy login.java. A login oldalon beírod a felhasználónevet / jelszót, ami innen átdob egy nyitóoldalra, mondjuk welcome.jsp. A welcome oldal backing beanjében request paraméterként megkapom mondjuk az aktuális user objektumot, ami egy entity. Innen linkekkel átmegyek másik oldalra, majd visszatérek. Mivel csak request paraméter volt a user, a visszatéréskor már nincs meg. Azt szeretném, hogy megmaradjon
. A rendszerbe nyilván egyszerre többen is beléphetnek, tehát mindenkinek a saját user-ét kéne eltárolni. Hú, ez gondolom most nagyon nem összeszedett, amit kérdeztem
. Bocsánat, annyira nem vagyok otthon j2ee-ben... De nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni vagy mondjuk linket adni, hogy hol van ez leírva rendesen.
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. A rendszerbe nyilván egyszerre többen is beléphetnek, tehát mindenkinek a saját user-ét kéne eltárolni. Hú, ez gondolom most nagyon nem összeszedett, amit kérdeztem