Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Hello!
Egy elég láma kérdésem lenne. Azt szeretném megtudni, hogy hogy kell egy backing beanben eltárolni egy paramétert úgy, hogy később is lássam. A konkrét probléma: van egy login.jsp és hozzá egy login.java. A login oldalon beírod a felhasználónevet / jelszót, ami innen átdob egy nyitóoldalra, mondjuk welcome.jsp. A welcome oldal backing beanjében request paraméterként megkapom mondjuk az aktuális user objektumot, ami egy entity. Innen linkekkel átmegyek másik oldalra, majd visszatérek. Mivel csak request paraméter volt a user, a visszatéréskor már nincs meg. Azt szeretném, hogy megmaradjon
. A rendszerbe nyilván egyszerre többen is beléphetnek, tehát mindenkinek a saját user-ét kéne eltárolni. Hú, ez gondolom most nagyon nem összeszedett, amit kérdeztem
. Bocsánat, annyira nem vagyok otthon j2ee-ben... De nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni vagy mondjuk linket adni, hogy hol van ez leírva rendesen.
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A rendszerbe nyilván egyszerre többen is beléphetnek, tehát mindenkinek a saját user-ét kéne eltárolni. Hú, ez gondolom most nagyon nem összeszedett, amit kérdeztem