Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
loszerafin #892 üzenetére
loni meg nekem se sikerult...
a lenyeget szerintem lattad egyebkent, marmint ami a grafikat illeti..., igazabol nem akartam nagyon belemenni, csak nekem azt tunt fol, hogy ha VisualBasic-ben irnek egy hasonlot (ahogy irtam is) es sokkal kevesebb eroforrast hasznal, a programozoja azt mondta, hogy a ''grafika'' itt az eroforrashasznalat, processzorido 90%-a..., a szimulacio, azert nem annyira komplex... a kerdesem igazabol arra iranyult, hogy a java ennyire lassu-e a megjelenitesben...? most kezdte el fejleszteni a fejleszto a 3D-s verziot, (az en modellem alapjan) es azt igeri, hogy a GPU rendereles miatt jobban fog futni..., ez egyebkent hiheto is... koszi, hogy foglalkoztal vele..., ahogy nezem mondjuk nem lettel fuggo...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest