- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
> Láttam olyan helyet, ahol ennek a menedzselésére bevezették a kódgenerálást. Ott aztán már durva állapotok vannak, ha az ember ilyesmire kényszerül. Egy xtend leíróban legózhatod össze a java forráskódot töredékekből, ezzel többféle forrást is generálhatsz
Jaja, kozben meg egy sor mellett elmagyarazzak neked, hogy a tobbszoros orokles egyebkent rossz, mert ize. Pl. a tobbszoros orokles hianya valami, ami _allandoan_ problema (nekem). A masik meg az, h nem lehet rendesen monkey patchelni, de az kisebb problema. Kodgeneralast mi akkor csinaltunk, amikor .Net-ben meg Javaban is el kellett erni ugyanazok az entitasokat -- ott tenyleg az volt a legegyszerubb, hogy mittudomen, XML-ben leirod, h hogy nez ki az ojjektum, aztan kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest