- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Apple Watch
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
"Ugyan azokat a hívásokat írod meg 2X egyszer mv-ként adod vissza másszor pedig JSON-ben."
Vagy nem értelek vagy nem jól fogalmaztam, mert miért írnám meg 2-szer
Angular js-t valójában még sose használtam, csak nézegettem és ezért nem teljesen tudom, hogyan működik, de sajnos most nincs időm tesztelgetni, de hamarosan már végre leszÉn arra gondoltam h létrehozok egy project1-t(artifact vagy akárhogy hívják) és ebben létrehozok entitásokat,service,dao és restfull controllereket amibe pl megírom, hogy user felvétele, userek listázása, és user törlése db-be. Ezek ugye mind jsonos műveletek lesznek. Ez lesz az egész alkalmazás "agya".
Project2-be létrehozok templateket és mondjuk azt mondom h a controller egyik fv-e visszaadja a home oldalt induláskor. Ez lesz az alkalmazás egyik megjelenítése formája.
Kiteszem a szerverre mind2 war-t.
Projekt1-ben van listUsers fv ami jsonba visszaadja a usereket. Projekt2-ben meghívom h localhost:8080/project1/listUsers(pl tomcatnél) amikor betölt a localhost:8080/project2/home. Az lenne a kérdés, hogy ez hülyeség vagy ennek van értelme ha tényleg akarok hozzá web,android vagy más alkalmazásokból használni a funkciókat, persze ha értelmesek. Ha csak weboldalnál maradok, akkor ez nyilván csak fölösleges bonyolítás, de jó hosszútávon gondolkodni.Köszi szépen, hogy válaszolsz az amatőr kérdéseimre
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest