Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
"Ugyan azokat a hívásokat írod meg 2X egyszer mv-ként adod vissza másszor pedig JSON-ben."
Vagy nem értelek vagy nem jól fogalmaztam, mert miért írnám meg 2-szer

Angular js-t valójában még sose használtam, csak nézegettem és ezért nem teljesen tudom, hogyan működik, de sajnos most nincs időm tesztelgetni, de hamarosan már végre lesz
Én arra gondoltam h létrehozok egy project1-t(artifact vagy akárhogy hívják) és ebben létrehozok entitásokat,service,dao és restfull controllereket amibe pl megírom, hogy user felvétele, userek listázása, és user törlése db-be. Ezek ugye mind jsonos műveletek lesznek. Ez lesz az egész alkalmazás "agya".
Project2-be létrehozok templateket és mondjuk azt mondom h a controller egyik fv-e visszaadja a home oldalt induláskor. Ez lesz az alkalmazás egyik megjelenítése formája.
Kiteszem a szerverre mind2 war-t.
Projekt1-ben van listUsers fv ami jsonba visszaadja a usereket. Projekt2-ben meghívom h localhost:8080/project1/listUsers(pl tomcatnél) amikor betölt a localhost:8080/project2/home. Az lenne a kérdés, hogy ez hülyeség vagy ennek van értelme ha tényleg akarok hozzá web,android vagy más alkalmazásokból használni a funkciókat, persze ha értelmesek. Ha csak weboldalnál maradok, akkor ez nyilván csak fölösleges bonyolítás, de jó hosszútávon gondolkodni.Köszi szépen, hogy válaszolsz az amatőr kérdéseimre

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Villanyszerelés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen házat vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest