- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- iPhone topik
- Yettel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Korábban már volt egy kis Java ismeretem, de most nyáron jobban belemélyültem a dologba, éppen az öröklődésnél és az osztályoknál járok. Mindent értek, találtam egy kis dolgot, ami nem tiszta.
A könyv amit olvasok (Agyhullám - Java) azt írja, hogy "A privát tagok nem öröklődnek."
Én írtam egy A osztályt, aminek van egy int típusú privát tagja, és ezt el lehet érni és módosítani két publikus metódus segítségével. Aztán csináltam egy B osztályt, ami az A-t bővíti.
Létrehozok egy B objektumot, de ugye a B objektumnál is meg tudom hívni az elérő és módosító metódusokat, tehát a B mégis rendelkezik azokkal az adattagokkal?
Vagy ez azért működik, mert a B típusú objektum közben egy A objektum is (tehát a többalakúság miatt)?
Vagy hogy lehet a legjobban értelmezni ezt a mondatot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PR-Telecom
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vírusirtó topic
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest