Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Korábban már volt egy kis Java ismeretem, de most nyáron jobban belemélyültem a dologba, éppen az öröklődésnél és az osztályoknál járok. Mindent értek, találtam egy kis dolgot, ami nem tiszta.
A könyv amit olvasok (Agyhullám - Java) azt írja, hogy "A privát tagok nem öröklődnek."
Én írtam egy A osztályt, aminek van egy int típusú privát tagja, és ezt el lehet érni és módosítani két publikus metódus segítségével. Aztán csináltam egy B osztályt, ami az A-t bővíti.
Létrehozok egy B objektumot, de ugye a B objektumnál is meg tudom hívni az elérő és módosító metódusokat, tehát a B mégis rendelkezik azokkal az adattagokkal?
Vagy ez azért működik, mert a B típusú objektum közben egy A objektum is (tehát a többalakúság miatt)?
Vagy hogy lehet a legjobban értelmezni ezt a mondatot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest