Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egyreszt nyilvan jogos, masreszt en mar altalanositva gondolkodtam... tehat ha egyszer egy sorszam alapjan akar - aka'r veletlenszeruen - kivalasztani, akkor nem jo otlet egy sorszamozassal nem kozvetlen elerheto, csak konvertalassal olyanna teheto tipusban tarolni, most mind1 hogy veletlenszam vagy egyeb eleresrol van szo. Arra akartam utalni hogy garancia nincs arra, hogy a konvertalas tobbszor egymas utan ugyanarra a sorrendre fog megtortenni. Az mondjuk hulyeseg volt, hogy erre rogton peldat rangattam elo a hajanal fogva inadekvat helyen.
Sorry, neha tul bakugrasokban gondolkodok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest