Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Sziasztok!
A cégnél ahol dolgozom van egy elég kokány Java-ban írt mentéskészítő alkalmazásunk. Arra gondoltam, hogy teljesen újraírnám, mert néha furcsán viselkedik. Tanultam főiskolán Java programozást, így az alapok meg vannak és tényleg nem bonyolult. Viszont pár dologban a segítségeteket szeretném kérni.
Amit tudni kell:
NetBeans 7.4-et használok
7-es Java-val.A program az alábbiakat tudja:
Van egy grafikus felület. Rajta egy információs sor, ahol megjelenik az utolsó mentés dátuma, illetve a mentés hosszának ideje. Ezen kívül egy gomb van még Mentés felirattal. A gomb megnyomásakor ellenőrzi, hogy meg vannak-e a szerveren a mentendő fájlok (/home/server/mentendok), be van-e dugva a mentéshez használatos külső merevlemez (dev/eszkozneve). Ha minden oké, akkor felcsatolja a lemezt, a /mnt/mentes-disk alá. Majd elkezdi másolni az adatbázis fájlokat, ebből 4 van. Ha ezzel végzett akkor van egy pdf nevű mappa, amiben körülbelül 10 ezer kisebb fájl van. Ezeket is elkezdi másolni, viszont ha már meg van akkor kihagyja. Ha végzett, akkor lecsatolja a merevlemezt, frissíti az ablakon lévő információkat (utolsó mentés, mentés hossza).
Szóval ezt kellene megírni. Ti merre indulnátok el? Mit használnátok lemez csatoláshoz és lecsatoláshoz Linux alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest