Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
''Egészen biztos vagy benne hogy van a servlet-api.jar-ban javax/servlet könyvár, ugye?''
Nos, nem
A servlet.jar kell nekem, csak az nincs a gépemen. Most így hirtelen rántottam le netről, azzal fordítva úgy tűnik megoldódik, csakhát ez kicsit nem elegáns megoldás...
Én is Eclipseztem, mindaddig, amíg olyan sorokat alá nem huzogatott nekem meg szopatott, hogy nem hajlandó lefordítani, amit parancssorból simán fordítottam. És ezzel hosszú órákat szúrtam el, mire rájöttem, nem bennem van a hiba. NetBeans-szel meg az a bajom, hogy lassú. De igazad van, jó lenne egy IDE. Lehet felteszem a legújabb Eclipse-t, hátha javítottak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A servlet.jar kell nekem, csak az nincs a gépemen. Most így hirtelen rántottam le netről, azzal fordítva úgy tűnik megoldódik, csakhát ez kicsit nem elegáns megoldás...