- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
válasz
Terminus_ #315 üzenetére
Akkor mit töltöttél le, amit apache tomcat néven terjesztettek, és nem volt benne ez a jar? Biztos hogy a megfelelő SDK-t, blabla?
Nem tudom milyen Eclipse-et használtál, én kb 2 éve használom _nagyon_ sokat (2.1-től), és soha nem volt olyan amit egy editorablak-bezár-újranyit művelet nem oldott volna meg. Legrosszabb esetben egy clean project. Ne csináld már -
BaLinux
tag
válasz
Terminus_ #313 üzenetére
Egészen biztos vagy benne hogy van a servlet-api.jar-ban javax/servlet könyvár, ugye? Meg hogy pontos az elérési út? Javaslom, hogy inkább mindenhova használj slasht backslash helyett, windóz alatt is. Ha ezek megvannak, akkor érdekes...
Amúgy a mérhetetlen produktivitás növekedés elősegítése érdekében javaslom, hogy használj egy jó IDE-t, és ne parancssorból szerencsétlenkedj. Én az Eclipse IDE-t használom mindenre. Ismerd meg azonnal, ha eddig nem tetted.
[Szerkesztve] -
BaLinux
tag
válasz
Terminus_ #311 üzenetére
Jegyezd meg melyik osztállyal van baja a fordításnál, és azt keresd meg a jarokban.
A classpath-ban amúgy 2 féle bejegyzés lehetséges:
- ha könyvtárat adsz meg, akkor az azon belüli összes .class filet figyelembe veszi, rekurzívan, de a jarokat nem!
- jart is megadhatsz, de egyszerre csak egyet.
Tehát az általad megadott ''d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\'' nem jó, ha az ottani jar fileokat akartad includeolni. Egyenként fel kell sorolni őket...
Kivétel, ha az egyik jar-ban van olyan manifest.mf, amelyben leírja milyen jarokra van szüksége. Amennyiben azok az ahhoz a könyvtárhoz relatívan megadott elérési úton megvannak, akkor azok a jarok automatikusan includeolódnak, nem kell külön CP-ben megadni. Ez persze rekurzívan működik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest