Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RedNeck79
üzenetére
Igazából szerintem pont megválaszoltad a kérdésed. Nagyon beletrafáltál.
Én nemrég kivégeztem a Head First Java 2nd-t. Szerintem nagyon jó könyv. Az egyik legjobb.
Nagyon ajánlom még a Hatékony Java-t.(ha kell el tudom küldeni) Ezzel párhuzamosan a Design Patterns téma is mehet.
Ezzel nagyjából le tudod fedni a Java SE világát.Ha igazán nagyot akarsz robbantani, akkor Java EE a folytatás. JPA,WebServices, Spring,JSF,JSP....van még egy sor, de talán ezek a legfontosabb technológiák amikkel képben kellene lenni.
Ha ezek után magabiztos a tudásod, akkor én javaslom egy-két kisebb referencia elkészítését ami akár éles projektként is megállná a helyét. Készíts doksit is a végén...Tényleg mintha igazi lenne...
A Cert-ek is jó ötlet, ez is menet közben megtörténhet és akkor valószínűleg jobb esélyekkel indulhatsz...egy adott pozícióban.
Ha csak junior státuszban akarnak foglalkoztatni akkor sem kell nekikeseredni, mert ha korrekt a cég akkor hamar tudsz előrelépni...ha nem akkor te lépsz tovább....
30 év? Szerintem a tudás számít. Ha te vagy a f@sza gyerek a gáton, akkor 80 éves is lehetsz.

Hajrá és sok kitartást így előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest