- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RedNeck79 #2865 üzenetére
Igazából szerintem pont megválaszoltad a kérdésed. Nagyon beletrafáltál.
Én nemrég kivégeztem a Head First Java 2nd-t. Szerintem nagyon jó könyv. Az egyik legjobb.
Nagyon ajánlom még a Hatékony Java-t.(ha kell el tudom küldeni) Ezzel párhuzamosan a Design Patterns téma is mehet.
Ezzel nagyjából le tudod fedni a Java SE világát.Ha igazán nagyot akarsz robbantani, akkor Java EE a folytatás. JPA,WebServices, Spring,JSF,JSP....van még egy sor, de talán ezek a legfontosabb technológiák amikkel képben kellene lenni.
Ha ezek után magabiztos a tudásod, akkor én javaslom egy-két kisebb referencia elkészítését ami akár éles projektként is megállná a helyét. Készíts doksit is a végén...Tényleg mintha igazi lenne...
A Cert-ek is jó ötlet, ez is menet közben megtörténhet és akkor valószínűleg jobb esélyekkel indulhatsz...egy adott pozícióban.
Ha csak junior státuszban akarnak foglalkoztatni akkor sem kell nekikeseredni, mert ha korrekt a cég akkor hamar tudsz előrelépni...ha nem akkor te lépsz tovább....
30 év? Szerintem a tudás számít. Ha te vagy a f@sza gyerek a gáton, akkor 80 éves is lehetsz.
Hajrá és sok kitartást így előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest