- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Íme, a Pixel Watch 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Suliba kell egy kot prog, amit nekunk kell kitalalni es megirni bizonyos szempontok menten.
Eleg erdekesek szerintem, foleg az, hogy csak azt kell tartalmaznia ami teljesiti a megadott felteteleket, nehogy nagyobb legyen annal.
Vannak otleteim, de mivel mindent bele kellene suriteni egy minel egyszerubb programba, ezert nagyobbreszt elvetem oket, mert mindig tulbonyolitom a vegere.
Van valami egyszeru tipuspelda ami lefedi a felsoroltakat?Nem kell kod, megirom en, csak utalom az ilyen feladatokat, mert ez tipikusan olyan amibe ott kotnek bele ahol nem szegyellik, mivel definialatlan maga a program, emiatt jo lenne par otlet amiket esetleg masok mar tapasztalatbol tudnak, hogy elszoktak fogadni.
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest