Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Na, 2 napja kezdtem el tanulni a java nyelvet :-)
Eclipse mellett tettem le a voksomat, kérem aki ebben jártas az segítsen:
Hogyan működik a debug? valami jó kis érthető cikk, videot tudtok ajánlani? Ami esetleg röviden és tömören bemutatja? (nekem tetszik, hogy van benne egy fajta VS féle intellisence)Van egy Java projektem, láttam létrehoztam benne 3 source-t (én mini projektnek hívom :-D), azon belül vannak default package(csomagok) kérdésem, hogyan lehet az src nevét és a default package neveit egyszerűen megváltoztatni?
Másik kérdésem Java-s, hogyan tudnám egy package alatt lévő képernyőkép pirosan kiemelve a két osztály két osztály lássa egymást? a Planet.java egy enum osztályt takar, amelyet a PlanetEnum.java osztályban szeretném felhasználni
Segítésgeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő