- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
sziasztok,
eloszor is tok lama vagyok meg a programozasban,de megkene csinaljak egy projektet valahogy...webes dokumentum menedzsment---<ezt kene...a gwt-t ajanlottak,de elakadtam az uj aplikacio inditasanal...ant devmode...azt irja,hogy nem ismeri az ant parancsot :S mit kene csinaljak?feltettem a jdk-t es a jre-t is...vagy bekell implementalni a netbeansbe a gwt-t vagy miben lenne a legkonnyebb megcsinalni ezt a projektet es hogy kene nekikezdjek ? gwt-vel kene csinalni grafikus feluletet kulon dokumentumok feltoltesere es megosztasara valahogy es egy szervert php-ban jah es az apacs ant,jdk es gwt SDK-n kivul meg vmit kell feltenni,vagy miert nem uzemel be nekem vajon?kell a gwt designer,az eclipse es a speddtracer is vagy inkabb csak sima netbeans weapplicationt csinaljak?
kossz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest