- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo666
tag
"Csinálhatod servletekkel, jsp-vel, jsf-el, de kellene az alkalmazás mögé egy adatbázis is, aminek kezeléséhez vagy jdbc vagy jpa kell, szóval eléggé összetett a dolog olyan szempontból, hogy nem sokat értesz a programozáshoz."
kossz szepen...asszem akkor ezen az uton probalok elindulni es hanyagolom a google webtoolkitet ...netbeansbol a legujabbat ajanlanad?ill. tudsz jo ebookot java webprog. temaban...az teny,hogy nagy sotetseg van a fejemben,de van vagy kb. 3 honapom a projektre...
-
diablo666
tag
koszi szepen...hat nem kell feltetlenul a gwt...csak azt olvastam,hogy abban konnyen meglehet valositani a grafikai feluletet...ha javaban meglehetne oldani a szerver reszt is,akkor php az nem kene...akkor tanulmantozzam inkabb a netbeans webprogramozas reszet?akkor ebben kenyelmesen meglehet oldani az egesz projektet?amugy annak mi haszna lenne,ha kombinalnam a netbeanst a gwt-vel...?en csak a gwt-t tettem fel,de valamiert nem tudom mukodesre birni
ugye letrehozok egy mywebapp konyvtart ...generalodnak vmi kodok es ezen belul az ant devmode paranccsal kene induljon az alkalmazas,nem?az a baj,hogy lenyegeben meg en sem tudom,hogy mit akarok..igy ti sem tudtok segiteni...ennyi informaciom van nekem is:"Webes dokumentum-menedzsment
Egy vállalkozás (vagy bármilyen más intézmény, szervezet) számára nagyon fontos az elektronikus dokumentumok hatékony rendszerezése és kezelése. Emellett ezen szervezetek területi elosztottsága szükségessé teszi a dokumentumok hálózati megosztását és kezelését."
na ezt kene valahogy szalonkepesse tennem valahogyakkor felejtsem el a gwt-t?es netbensbe kene ?java servletek meg ilyesmik?
ja es fizetnek,ha itt esetleg vki megtudna ezt csinalni... -
diablo666
tag
sziasztok,
eloszor is tok lama vagyok meg a programozasban,de megkene csinaljak egy projektet valahogy...webes dokumentum menedzsment---<ezt kene...a gwt-t ajanlottak,de elakadtam az uj aplikacio inditasanal...ant devmode...azt irja,hogy nem ismeri az ant parancsot :S mit kene csinaljak?feltettem a jdk-t es a jre-t is...vagy bekell implementalni a netbeansbe a gwt-t vagy miben lenne a legkonnyebb megcsinalni ezt a projektet es hogy kene nekikezdjek ? gwt-vel kene csinalni grafikus feluletet kulon dokumentumok feltoltesere es megosztasara valahogy es egy szervert php-ban jah es az apacs ant,jdk es gwt SDK-n kivul meg vmit kell feltenni,vagy miert nem uzemel be nekem vajon?kell a gwt designer,az eclipse es a speddtracer is vagy inkabb csak sima netbeans weapplicationt csinaljak?
kossz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest