- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Egy geotiff domborzati térképből szöveges alapú domborzati térképre szeretnék egy konvertert csinálni.
A geotiff úgy néz ki, hogy egy 16bites grayscale kép (amit persze sima képként nehéz olvasni), mindegyik pixel színértéke egy magasság. Ennek olvasásával nincs is gond, szépen beolvastam az egészet egy float tömbbe, mivel hogy a kimenő adatnak is 32bites float formátumban kéne lennie. Na de a float osztálynak van egy olyan metódusa, hogy tohexstring, de ez valami ilyen formátumba alakítja, hogy 0x1.bp7 ugye a p7 azt jelenti hogy 7. hatvány. Na de nekem tiszta float32-es hexben kéne, tehát ilyen valami ilyesmi kinézetre(ez nem ugyan az a szám!): 4192C240F6A90A41, (ez egy fordított sorrendes float32, mert a cucc amihez kell érthetetlen módon így használja, de a fordítás az nem téma)
Ezt hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BestBuy topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest