Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Egy geotiff domborzati térképből szöveges alapú domborzati térképre szeretnék egy konvertert csinálni.
A geotiff úgy néz ki, hogy egy 16bites grayscale kép (amit persze sima képként nehéz olvasni), mindegyik pixel színértéke egy magasság. Ennek olvasásával nincs is gond, szépen beolvastam az egészet egy float tömbbe, mivel hogy a kimenő adatnak is 32bites float formátumban kéne lennie. Na de a float osztálynak van egy olyan metódusa, hogy tohexstring, de ez valami ilyen formátumba alakítja, hogy 0x1.bp7 ugye a p7 azt jelenti hogy 7. hatvány. Na de nekem tiszta float32-es hexben kéne, tehát ilyen valami ilyesmi kinézetre(ez nem ugyan az a szám!): 4192C240F6A90A41, (ez egy fordított sorrendes float32, mert a cucc amihez kell érthetetlen módon így használja, de a fordítás az nem téma)
Ezt hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- új érkező gamer gépek - ajánlatokat lehet tenni! :) - 2026.01.18 update - gamer laptop lista
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest