Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Ugyan nem értek a Java-hoz de megpróbálok segíteni hátha ketten össze tudjuk hozni valahogy.
Szóval első ránézésre én egy tömböt használnék ehhez a feladathoz. Vagy arraylistet asszem ilyesmik vannak Java-ban. De elég egy sima tömb is az tuti van.
Csinálsz egy 4 elemű tömböt. Abba kéred be a számokat. Szóval nem sima változókba teszed hanme egy double típusú 4 elemű tömbbe.
Aztán bevezetsz még egy double változót ami a legnagoybb számot fogja tartalmazni. Elöször a legnagyobb szám változó értéke legyen a tömb első eleme tehát az első bekért szám.
Aztán fogsz egy for ciklust amivel bejárod a tömb 4 elemét. Itt hasonlítgatod a tömb elemeit a legnagyobb számhoz. Ha valamelyik tömbelem nagyobb mint a legnagyobb szám változód aktuális értéke akkor lecseréled. Igy a for ciklus végére megkapod a legnagoybb sázmot a legnagyobb szám nevü változódba.
Szerintem egy egyszerübb a dolog és könyebben bővíthető sokkal több számra is mint egy if-es változat.Remélem segítettem. Ha valami nem világos akkor írj és megpróbálok segíteni ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Peugeot, Citroën topik
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest