Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
sziasztok!
bár nem ez a legjobb fórum a kérdésemre, azért feltenném, hátha egyből meg tudja válaszolni egy rutinos ember

van egy internetes bank, a www.cib.hu , java kell hozzá. akárhány gépen eddig nem futott, feltelepítettem hozzá a java-t a linkről amit adnak, és ment, de egy gépen nem hajlandó elindulni explorer alatt, csak firefoxszal, de azzal tökéletes minden. felugrik egy ablak ami java, de nem indítja el, csak piros x marad és kész..amit eddig próbáltam:
temporary file törlés
reinstall java
restart gép
biztonsági beállítások, bővítmények kezelése - mindenhol engedélyezve van
java beállítások - minden oka gépről azt kell tudni, hogy volt egy explorer böngésző alapértelmezett visszaállítás, mert összeomlott, azóta nem futnak a javas dolgok rajta, de firefox alatt fut minden, pedig minden beállítás jó
mit tehetnék még szerintetek? full böngésző reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő